Däckhotell

Har du problem med tunga lyft? Eller tycker du att det är för omständligt och osäkert med att byta däcken själv?

Andas ut och varva ner - vi hjälper dig med allt det här och lite till. Framförallt ser vi till att däcken är säkra att köra med inför varje säsong.

Globens Rekond & Bilvård erbjuder våra kunder något som vi kallar för däckhotell. Hos oss kan du förvara dina sommar - och vinterdäck efter dina behov och önskemål. Kom in till vår kundmottagning så berättar vi mer i detalj.

tellan_globenrekond_2

När du lämnar in däcken mäter vi mönsterdjup och hjälper till att ordna nya vid behov. Vid bytet kontrollerar vi lufttrycket och balanserar hjulen. Alltid säkerheten i första rummet.

"Ett bra tips är att även boka in en biltvätt eller rekond så du kan åka iväg med en nästan ny bil."

Det är viktigt med rätt förvaring för att dina däck skall hålla länge. Däcken bör skyddas mot direkt solljus och starkt neonljus som innehåller ultraviolett strålning. Det är självklart viktigt att däcken även skyddas mot fukt och hög värme. Det här är några av många faktorer som påverkar livslängden för dina däck. Vi håller koll på alla om du bokar vårt däckhotell.

Tips: Om du behöver nya däck så kontakta oss i god tid. Vi har alltid bra erbjudanden och hjälper dig att ordna nya som passar just din bil och dina behov.

Erbjudande vid bokning fram till 31 maj 2018

Gör_som_Tellan_globensrekond_flyer

Kostnaden för en uppsättning hjul (4 st)  inkl. invändig och utvändig tvätt av hjulen är 950 kr / säsong.

Vill du boka tid online, klicka här!

Vill du prata med oss ringer du: 070-714 58 00