DIF – Boka tider under Djurgårdens hemmamatcher

DIF2

Spelarkort

Spelarkort

Globensrekond & Bilvård AB är för tredje året en stolt Huvudpartner till Djurgården Hockey. I år kan du bland annat se vår logga på spelarnas hjälmar. Vi vill att ditt besök hos oss blir upptakten till en nära och långvarig relation, oavsett om du är privatkund eller företagare. Bra bilvård ger dig ett behagligare bilinnehav samtidigt som det faktiskt ger en bättre bilekonomi.

Som kund ska du känna tillit och engagemang från oss som arbetar på Globens Rekond & Bilvård.

När du lämnar in bilen för bilvård hos oss får du tillbaka nybilskänslan samtidigt som du är med och bidrar till att Djurgården Hockey har lönsamma partners. Det finns fyra bokningsbara tider för varje hel timme under matchdagarna.

Boka i tid!
Efter genomförd bokning får du en bekräftelse samt påminnelse via mail och sms.

Vill du ha direktkontakt med tvätthallen når du oss lättast på 070-714 58 00. Det går även bra att skicka ett SMS.

Hockey 1 - Handtvätt 390kr inkl parkeringsavgift och spelarkort

Låt oss ta hand om din bil medan du kollar på ishockey! Ett bra sätt att bibehålla kvalitén på bilens lack. Vi tvättar hela din bil utvändigt. Även dina fälgar rengörs ordentligt.
Du lämnar in din bilnyckel innan matchstart och hämtar upp bilen efter matchens slut på bästa läge - direkt vid utfarten mot nynäsvägen.

Hockey 2 - Heltvätt 790kr inkl parkeringsavgift och spelarkort

En Heltvätt av bilen är precis som de låter. Hela bilen tvättas invändigt samt utvändigt. Vi gör en grundlig damsugning, putsar alla fönster, rengör alla dörrposter och mycket mer.
Boka in en heltvätt medan du går på en av Djurgårdens hemmamatcher i Globen så inkluderar vi parkeringsavgiften samtidigt som du får ett spelarkort på köpet!

Hockey 3 - Däckskifte 390kr inkl parkeringsavgift och spelarkort

Vi skiftar dina däck i samband med Djurgårdens hemmamatcher. Kör hit med sommardäck och hem med vinterdäck. Vi kan även ta hand om dina hjul efter att vi tvättat dem!
Meddela oss att du vill checka in på vårt däckhotell när du lämnar in bilen. Då få du dessutom två biljetter till valfri hemmamatch! Självklart får du även ett spelarkort.

 


 

Boka redan idag!

Våra tider under Djurgårdens hemmamatcher är begränsade. Vi kan inte lova att Djurgården vinner men bilen kommer tillbaka som en vinnare, det lovar vi! Oavsett vilken tvätt du väljer!