Biltvätt

Heltvätt från 800 kr

Testa. Du kommer inte att ångra dig. Passa på att shoppa i Globen.
Vi inleder heltvätten med att applicera avfettning på bilen. Denna avlägsnar asfaltprickar, avlagringar och all tänkbar smuts. Vi avfettar allt från karossen till hjul och hjulhusen.

Handtvätt från 300 kr

Snabbt billigt och schysst. Vi gör det medan du handlar.
Alla utvändiga delar på karossen och hjul schamponeras in för hand och tvättas med en speciell tvättsvamp för att fånga upp eventuella lösa smutspartiklar.

Motortvätt 500 kr

Håll motor och motorrum rena och fina. Smuts och vägsalt kan ställa till med problem.
Vi är specialister på motortvätt. Vi vet vilka bilmodeller där motortvätt kan göras med vatten och framförallt vilka som man ska undvika att ha vatten på.

Tvätta bilen oftare

så mår både du och bilen bättre. Framförallt under vintertider med grus och salt. Oavsett vilken tvätt du väljer hos oss kommer du bli nöjd med resultatet. Ni är värda det.

 • Bra erbjudanden på biltvätt!

  erbjudande

  När du köper ett klippkort hos oss ingår alltid en extra tvätt gratis på köpet. Vi ordnar självklart ett presentkort om vill?

  Läs mer!

 • Tonade rutor känns exklusivt, eller hur?

  tonarerutor

  Alla bilar ser coolare ut med tonade rutor. En billig investering för en hetare bil? Oavsett bil så är det skönare för passagerarna bak som slipper insyn och stark sol.

  Läs mer!

 • Handtvätt medan du väntar

  biltvatt

  Passa på att shoppa medan vi tar hand om din bil. Globen Shopping erbjuder det mesta. Vi ligger dessutom mittemot ICA Globen. Kan det bli bättre?

  Läs mer

 • En motortvätt är en vinnare..

  motortvatt

  När öppnade du motorhuven senast? Och ja, det blir skitigt där med. Vi är specialister och har rätt kunskaper och kemikalier för jobbet! En motortvätt gör verkligen stor skillnad!

  Läs mer!