Bilvård

Vi på Globens Rekond & Bilvård skulle vilja att ditt besök blir upptakten till en nära och långvarig relation, oavsett om du är privatkund eller företag. Vi vill med bra bilvård medverka till bättre bilekonomi och ett behagligare bilinnehav. Som kund ska du känna tillit och engagemang från oss som arbetar på Globens Rekond & Bilvård. Du kommer bli nöjd oavsett vilken av våra produkter du väljer. Vi garanterar att både du och bilen får en upplevelse. När du lämnar in bilen för bilvård hos oss får du tillbaka nybilskänslan.

Rekond och bilspa

Vi har flera olika produkter. Invändig Rekond, Rekond Total Care och Rekond LYX.
Du kommer bli nöjd oavsett vilken av våra produkter du väljer. Vi garanterar att både du och bilen får tillbaka nybilskänslan.

Biltvätt

Vi tvättar självklart alla bilar för hand. Det är viktigt för att bevara lacken.
Du kan välja mellan invändig och utvändig tvätt eller heltvätt. Oavsett vilken så tar vi på Globens Rekond och Bilvård alltid hand om både dig och bilen.

Glasförsegling

Ökad täthet, lättare att hålla rent från smuts och insekter och mindre jobb vid frost.
Globens Rekond & Bilvårds glasförsegling är ett unikt skydd för bilens rutor. Medlet verkar genom att det arbetar sig in i glaset vilket ökar tätheten i rutan.

Ta hand om bilen

Bibehåll värdet och nybilskänslan. Både du och bilen är värda det.

 

 • Bra erbjudanden på biltvätt!

  erbjudande

  När du köper ett klippkort hos oss ingår alltid en extra tvätt på köpet. Det är garanterat inte bara du som behöver tvätta bilen. Vi ordnar självklart ett presentkort om vill?

  Läs mer!

 • Tonade rutor känns exklusivt, eller hur?

  tonarerutor

  Alla bilar ser coolare ut med tonade rutor. En billig investering för en hetare bil?  Oavsett bil så är det skönare för passagerarna bak som slipper insyn och stark sol.

  Läs mer!

 • Handtvätt medan du väntar!

  biltvatt

  Passa på att shoppa medan vi tar hand om din bil. Globen Shopping erbjuder det mesta. Vi ligger dessutom mittemot ICA Globen. Kan det bli bättre?

  Läs mer!

 • En motortvätt är en vinnare..

  motortvatt

  När öppnade du motorhuven senast? Och ja, det blir skitigt där med. Vi är specialister och har rätt kunskaper och kemikalier för jobbet! En motortvätt gör verkligen stor skillnad!

  Läs mer!