Nöjda Kunder

Jag och mina kollegor får alltid ett trevligt bemötande. Det är smidigt att lämna in bilarna och de är alltid klara i tid. Är det något problem får vi alltid snabb återkoppling. Det fungerar dessutom väldigt bra med deras däckhotell. Har haft tjänsten ett par år och det är smidigt att aldrig behöva tänka på när det är dags att köpa nya. Det håller killarna koll på. Är däcken dåliga så ordnar de nya till bra priser. Vi är ute efter enkelheten!

 

Mathias Björkman, VD på Bilweb AB, http://www.bilweb.se
mathias@bilweb.se

För mig fanns det bara ett alternativ. Jag bor mer eller mindre på Hovet och att kunna skifta däck medan jag tränar eller spelar match är viktigt. Dessutom har Globen Rekond och Bilvård blivit en huvudpartner till Djurgården Hockey under 2014. Kul att samarbetet är ömsesidigt. Jag vill även tillägga att grabbarnas service är grym!

 

 

Mikael Tellqkvist, Hockeymålvakt i Djurgården,

För mig ligger Globen Rekond och Bilvård perfekt. Jag arbetar i området och det passar mig att lämna in bilen på en handtvätt när jag fredagshandlar. Bokar gör jag via deras app någon vecka innan. Fungerar perfekt. Eftersom deras service varit så hög har jag även börjat använda deras däckhotell. I samband med däckskiften passar jag på att göra en rekord på bilen. Känns gött att köra nytt.

 

Carina Johnsson, Säljchef för SW,