Om oss

Det här är vi!

  • Det här är vi på Globens Rekond och Bilvård
    Det här är vi som tar hand om era bilar. Från vänster: Murat Yapicioglu - Erfaren bilvårdare och fotograf med passionerat intresse för konst och kultur. Målar gärna tavlor, spelar fotboll och lyssnar på musik. Ansvarar naturligtvis även för bilder på hemsida och facebook. Har det...
    Läs mer!

Varför oss?

  • 1. Vi älskar bilar. Våra och era. Att ha kul på arbetet är viktigt för oss. Vi tycker om det vi gör och är stolta över att göra skillnad. För oss är det viktigt att du som kund känner det.
  • 2. Vi är bra på det vi gör. Hög service och kvalité. Varje år rullar över 2000 bilar in och ut genom vår tvätt. Alla bilar lämnas in med  olika skick men kommer alltid ut med samma. Skinande rena!
  • 3. Vi ligger i Globengaraget. Mitt emot ICA. Vi har det perfekta läget. Boka tid hos oss och passa på att shoppa i Globens centrum, gå på match eller handla på ICA. Bilen är alltid lika ren när du åker hem!

Det här tror vi på!

Vi har kul på jobbet.

En av nycklarna till bra service och hög kvalité är att vi har kul på jobbet. Kom in och skratta med oss. Vi är alltid öppna för en rolig historia.

Snabb och tydlig kommunikation.

Vi försöker alltid vara på tårna och svara snabbt på mail, bokningar och samtal. Når du oss inte på telefon beror det på att vi levererar ut en nytvättad bil till en annan av våra fantastiska kunder.

Tid är pengar, för alla.

Vi vet att du har annat att göra än att vänta på oss - därför är vi alltid i tid! Vi har ett tight schema men vill självklart hinna med så många bilar som möjligt varje dag.

Inget är omöjligt.

För oss är du viktig. Behöver du hjälp utöver det vanliga? Vi brukar lösa det mesta åt våra kunder och det kostar inget att fråga.

Vill du jobba hos oss?

Vi söker alltid driven personal till tvätten.

Är du intresserad av bilar och rekond? Då kanske vi är rätt arbetsgivare för dig. Kom förbi och säg hej eller skicka ett mail med dina erfarenheter och ett personligt brev till oss. Alla kontaktuppgifter hittar du här!

Erbjudanden

    se alla!