Rekond

[mp_row] [mp_span col="12"]

Rekond Total Care LYX

En helrekonditionering för bilägaren med stil och känsla för bilar.
Allt som går att komma åt görs rent till maximal nivå. Utöver Rekond Total Care ingår även en extra kemikaliebehandling av interiören samt två extra moment för lackskydd. Behandlingen tar två dygn med torktid.

Rekond Total Care

För den kräsne bilägaren. Det är en helrekonditionering av din bil.
Vi gör en genomgång av bilens yttre och invändiga delar. Allt som går att komma åt görs rent till maximal nivå. Du får tillbaka en nästan ny bil. Är du inte nöjd gör vi om den kostnadsfritt.

Invändig Rekond

Genomgång och rengöring av varenda detalj i bilen med anpassade kemikalier och rengöringsmedel.
Vi inleder med en noggrann dammsugning av hela kupén och bagageutrymmet för att få bort lös smuts. Därefter rengörs alla paneler, dörrsidor, förvaringsfack, pedaler och skrymslen under och mellan stolar.

Regelbunden rekond

Bibehåller värdet och nybilskänslan. Oavsett vilket av våra rekondpaket du väljer kommer både du och din bil må bra!

 • Bra erbjudanden på biltvätt!

  erbjudande

  När du köper ett klippkort hos oss ingår alltid en extra tvätt på köpet. Det är garanterat inte bara du som behöver tvätta bilen. Vi ordnar självklart ett presentkort om vill?

  Läs mer!

 • Tonade rutor känns exklusivt, eller hur?

  tonarerutor

  Alla bilar ser coolare ut med tonade rutor. En billig investering för en hetare bil?  Oavsett bil så är det skönare för passagerarna bak som slipper insyn och stark sol.

  Läs mer!

 • Handtvätt medan du väntar!

  biltvatt

  Passa på att shoppa medan vi tar hand om din bil. Globen Shopping erbjuder det mesta. Vi ligger dessutom mittemot ICA Globen. Kan det bli bättre?

  Läs mer

 • En motortvätt är en vinnare..

  motortvatt

  När öppnade du motorhuven senast? Och ja, det blir skitigt där med. Vi är specialister och har rätt kunskaper och kemikalier för jobbet! En motortvätt gör verkligen stor skillnad!

  Läs mer!

[/mp_span] [/mp_row]